Adriaans Horeca Slagerij
onze kwaliteit smaakt naar meer

Adriaans Horeca Slagerij schotelt u als klant alleen het fijnste van het fijnste voor. Als chef-kok of eigenaar van een kookstudio, bistro, restaurant of cateringbedrijf prikt u daar een vorkje van mee. En dat is prettig als u vlees, wild & gevogelte van hoogwaardige kwaliteit op de menukaart wilt zetten. Die kwaliteit blijft niet beperkt tot de producten alleen. Ook onze persoonlijke werkwijze en de geboden service smaken naar meer. 

Adriaans Horeca Slagerij bedient u als vaste klant op maat met nieuwe producten, eigen recepten en gerechten uit grootmoeders keuken. In veel restaurantkeukens ontbreekt de tijd, de ruimte of de capaciteit om die ‘ouderwetse vleesgerechten’
te bereiden. Met de juiste ‘mise en place’ in de slagerijkeuken halen onze koks deze druk van de ketel. Behalve de tijdrovende voorbereidingen nemen we ook opslag en transport voor onze rekening. Bereiding in uw restaurantkeuken vergt dan nog slechts een fractie van de traditionele tijd die er voor staat.

Als horeca-ondernemer kunt u op meer manieren profiteren van onze jarenlange ervaring en specifieke kennis over vlees, wild & gevogelte. Graag denken we mee over nieuwe gerechten of de samenstelling van een menukaart. Vanzelfsprekend blijft de uiteindelijke receptuur uw eigendom. Samen werken we zo aan een prettige samenwerking. Morgen, overmorgen en in de toekomst.


sitemap | leveringsvoorwaarden